byter Hollywood mot Åhus

yoyoyoyoyoooo
nu va de längesen jag skrev... typiskt mej... har väll bättre saker för mej antar jag, som att gå i skolan (vilket går sjukt bra om jag får skryta lite själv! ett A+ på min muntliga presentation i psykologin (som jag förövrigt var sjuukt nervös för att hålla, 15 min tal på engelska är inte var dag man har!) B på mitt matteprov (vilket är bra eftersom det inte gått så himlans bra på mina matteprov som jag har haft nu på det senaste) o min sociology lärare sa "Finally someone is using their brain!" o menade mej! de ni! det var ord som aldrig ens var påtänkta om Theres Ölmeby under hela hennes skolgång i svea rike.)
sen är jag ju upptagen med min quinn! <3 jag gillar verkligen honom, så super duper huper mkt!!! :D han gör mig glad, han ger mig trygghet här, han behandlar mej som ingen annan har behandlat mej! vi tjaffsar, såklart lite sådär (t.ex hade vi ett bråk inne i godisaffären för att jag ville hålla en o samma godisspade o ta med mej runt o plock,så som vi gör i sverige, medans han tyckte att jag skulle ta en ny spade vid varje godis-bunke. "This is America, not Sweden!" Då blev det liv i luckan! Tilläggas bör väll att jag var varm, hungrig o PMSig, inte världens bästa blandning :P)



jaha, kanske lite om mina toppen rumskarater då med eller?
Vi går från bäst till sämst tycker jag :P

BÄST: Emma! Stackars söta lille emma har ont i tassen! :/ tydligen kan man bli skadad av att plugga :S who knew! jag ska aldrig mer skriva! :S
MELLAN: Taylor o Maya får delad mellan-plats. Dom har bett om ursäkt för deras dumma betende o lugnat ner sej. o jag e inte den som e den som inte kan ta en ursäkt.
SÄMST: Johhny. Vilket stolpskott.... han ska tydligen flytta ut nu. har han berättat det för mej? nej. Han flyttar om två veckor o har berättat för alla utan den som det faktiskt berör, vilket e mej. Jag vet allt ändå för jag e ju typ allvetande höhöhö en ny kille kommer på fredag o ska kolla läget. han verkar shysst, men jag har ju haft fel förr. faktiskt väldigt fel förr. sen jag flyttade hit har jag haft 5 rumskarater var av 4 e stolpskott. 6 is a charm?



jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva.. lovar att börja skriva lite mer oftare, sjukt tråkigt med en blogg som aldrig skrivs i ju! :/

undertiden kan ni ju kolla in denna kuliga videon!



tjip o hajk

o....m....g....

att ha roommates är super kul! verkligen något jag rekomenderar!! NOT!

det hela började (det där e en lögn, det började waaay back, men ialf) för någon vecka sedan när jag kommer hem o deras disk FORTFARANDE tar upp hela jävla diskhon. mina talrikar, glas o bestik som man tydligen får använda hej vilt o sen inte diska efter sej. + att eftersom hela diskhon e fylld så den typ rinner över me disk så går det inte att diska sin egen disk. så jag blir förbannad, tar alla deras grejer o slänger in den i diskmaskinnen. sen skriver jag en lapp: Do your fucking dishes, and dont use my stuff!!! (typ). Sen kommer jag hem o då har det varit dagis på g. om har tagit bilder o texter från tidningar o satt upp i hela köket. asså verkligen tapetserat köket med bilder. jag säger till dom att jag inte tycker det e ok. dagen efter är bilderna nertagna (wow tänkte jag, att dom kan respektera det! :D) men på kvällen kommer ett nytt litet art-work up. en pappkartong med påklistrade bokstäver från en tidning som bider orden: bitching bitching bitching is all we hear. Fuck you and fuck your kitchen. ok, är det krig ni vill ha, så e det krig ni ska få. jag drog ner den, slet sönder den, la den i tjockisen säng o skrev en lapp: then get the fuck out.
kommer hem igår o ännu en gång har deras disk varit i diskhon i typ en vecka. nån av dom dricker te med löv o skit i, som e ÖVERALLT o eftersom skiten ligger där i åratal så luktar de as i vårat kök. än en gång bara tar jag allt o slänger in det i diskmaskinen. sitter inne på mitt rum när jag hör hur helvetet slår löst där ute. huh? emma går u för att göra popcorn, men kommer snart tillbaka för att hämta mej. då ligger våran mat utslängd på köksgolvet o våran rena disk nerslängd i den äckliga diskhon. personen som gjort det hela har stängt in sej på toan.
när han kommer ut väntar jag där på honom, och det blir ett ganska stort bråk om man säger så....
vakna upp i natt, runt 5, av att någon står o svär o skriker o bankar i väggar o grejer..ehmm..vad e det som händer? somnar dock om...kommer ut i köket, glassplitter överallt, hela vardagsrummet ser ut som en bomb har slagit ner o tomma whisky flaskor överallt. det är perfekt att jag, som hatar fulla människor över allt annat, bor ihop med 3 alkisar.
en liten lapp på dörren med mitt namn på, där johnny bad om ursäkt för allt (han brukar göra det när han e full) o där jag även fick veta att han hade gått o sagt till dom andra att det var jag som tagit ner alla bilderna, men att nu vet dom andra att det var han så nu e dom sura på honom...så nu e alla tydligen sura på alla. atmosfären i 1206 är underbar!!!



idag har jag en lång muntlig presentation i min psyk klass.. jag e så nervös så jag vill bara spy...
wish me luck!


 tjip o hajk

san diego

nu sitter jag i skolan...jag kunde vart nan annan stans..men ne..jag e i skolan jag...
jag skulle ha grupparbete med mina kara sociology klasskamrater, akte till skolan rovjavla tidigt for jag var tvungen att aka till banken fort me, o sa kommer man hit o sa vill ingen i gruppen arbeta...jaha, tack for den ni!
sa nu sitter jag har i bibblan o kolla facebook o bloggar o grejer... har faktiskt gjort lite skolarbete med, sa tro inte att jag sitter har o latar mej bara :P ANTLIGEN klar med min sociology arbete...nu tanker jag aldrig mer skriva om hur min omvarld har socialiserat mej...


jag har varit i san diego nu! de va kul! :D Ja o quinn akte dit fredag eftermiddag, o hem as tidigt sondag morgon. trffade hans syster som inte alls var sa farlig, ganska mysig faktiskt! haha o sa lille malachi, typ varldens sotaste unge!! han har sa stora ogon sa de e helt galet! satter upp en bild sen :)
vi gick runt o kollade laget i san diego med, men de va inte sa bra vader tyvarr...
sen igar blev man bjuden pa slaktkalas...herrejesses....ja blir sa nervig av sanna daringa grejer..! hans morfar fyllde ar i fredags, sa de va frukostkalas pa sondagen. de va kul, dom va juskt mysiga o god mat o tre hundar o grejer, sa aven om de va lite svart att koppla av i borjan tog de inte lang tid innan man kande sej som hemma :)



hahaha kienesen brevid mej fick varsta rycket i sina ben, skramde skiten ur mej hahahaha



nehe, om man skulle gora ngt vettigt....

tjip o hajk!



RSS 2.0